Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Kaba-Elzett

- 4 találat
1.HBZ Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4030 Debrecen, Galamb u. 23-29.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hbzkft-c
Rólunk: A HBZ Hanna Bahor Zárcentrum Kereskedelmi Kft. közel 20 év alatt példaértékű fejlődésével napjainkra Kelet-Magyarország és Nyugat-Románia piacvezető nyílászáró- és bútorvasalat-kereskedésévé vált. A piaci igényeket és a szükségletek figyelembe vételével alakította ki a cég fő profilját, szélesítette szolgáltatásainak körét. Fejlesztéseinek, befektetéseinek eredményeképpen, Debrecenen kívül új üzletet nyitott 1997-ben Békéscsabán, 2003-ban Nagyváradon, s 2006-ban Debrecenben egy nagyobb, még szélesebb választékkal rendelkezik. Jelentős értékű raktárkészletének kidolgozásánál meghatározó szerepet töltött be mind a gyártók, mind pedig a lakosság igényeire alapozott felmérés eredménye. A szükségletek és az igények pontos megfogalmazása után egy kedvezőbb, folyamatosan bővülő és teljesebb választék kialakítása lett a cél, és biztosítja a piaci újdonságok elérhetőségét. Bővebb információkért látogasson el a www.hbz.hu oldalunkra!
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Épület- és bútorvasalatok forgalmazása.
2.Műárt-Lux Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/muart-luxbt-c
Rólunk: A MÜÁRT-LUX BT. jelen van mindenütt, ahol a biztonság, tűz- és vagyonvédelem alapvető követelmény. Szakembereink több évtizedes gyártási és forgalmazási tapasztalattal segítik a vállalkozókat és magánszemélyeket a részükre biztonságot szolgáló vagyonvédelmi, tűz-, környezet- és munkavédelmi eszközök kiválasztásában. A kínálatunk nagyobbik részét hazai gyártók beszállítása révén biztosítjuk, ezáltal több ezer hazai munkavállalónak nyújtunk munkalehetőséget.
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Tűz- és vagyonvédelmi eszközök nagykereskedelme. Páncélszekrény, iratszekrény, öltözőszekrény, tűzkazetta, postaláda, tűzoltókészülék, tűzoltó szerelvény nagyker.
3.Ferro-Plusz Kft.
Megye:
Bács-Kiskun
Cím:
6200 Kiskőrös, Dózsa Gy. út 80.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/ferro-pluszkft-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Zár, lakat, vasalat nagykereskedelme
Tevékenységi ismertető: Zár, vasalat, szeg, huzal nagykereskedelme.
4.Drevotta Barkácsbolt
Megye:
Budapest
Cím:
1183 Budapest, Széchenyi István u. 20-22.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/drevottabarkac-c
Rólunk: Családi vállalkozásunkat 1988-ban indítottuk. Ekkor egy üzletünk volt a kispesti piac közelében lévő Kossuth téren (ma Rossmann üzlet működik helyén). 1989-ben területrendezés miatt a tér tulsó felére kellett költöznünk, a Kossuth tér 24. szám alá. A "régi boltunk" azóta is zavartalanul üzemel. Az igények és a választék bővítése miatt, valamint a kispesti hely bizonytalansága miatt, 1993 novemberében a régi pestlőrinci piac utcájában egy saját tulajdonú ingatlanban megnyitottuk második üzletünket. Itt kezdetben ketten dolgoztunk, majd a forgalom növekedésével a vállalkozás már öt főt foglalkoztatott. Újabb áttörést jelentett, hogy 1999-ben az üzletet bővíteni tudtuk, mert szerencsésen sikerült megvásárolni a szomdszédos ingatlant, így az üzlet területe már 150 m2 lett. Napjainkban a vállalkozás 8 fővel és több mint nyolcezer féle termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Boltunkban rengeteg olyan apró dolog található, ami szükséges mindennapjainkban a ház körül vagy egy iparos műhelyében. Asztalosok, lakatosok, szerelők vagy akár a lakosság is egyaránt megtalál nálunk. Megpróbálunk minden problémára valamilyen megoldást nyújtani. Üzletünk több gyártó cég képviseletét is ellátja: Kaba Elzett márkabolt Euró Elzett mintabolt Mauer Locking Systems márkakereskedés Nea kötél mintabolt
Besorolás Kisker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Ne járja be az egész várost, kezdje nálunk!